Verse Visbox.

www.versevisbox.com 

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN!!


Onlangs werd ik door Lisa van Verse Visbox benaderd voor een mooie samenwerking, omdat hun opvattingen nauw aansluiten bij de Lifestyle Clean Eating. 


Ze stuurden mij een grote, prachtige box met verse en eerlijke vis toe. Die wilde ik natuurlijk met liefde testen.


In de box zat Wijting, Schol, Schelvisfilet en zeekreeften. Met deze fantastische, verse, en mooie vis heb ik natuurlijk een aantal heerlijke gerechten klaar gemaakt. En je proeft echt het verschil. 

Rijk van smaak, mooi qua structuur en onbewerkt en puur. Daar is CleanEatingNow dol op. 

Naast de verse vis vind je in de box ook recepten, en leuke extra's. Bovendien wordt de vis geconditioneerd getransporteerd. 

De koelwagens zorgen ervoor dat de vis bevroren thuis wordt geleverd. Je kunt kiezen uit diverse boxen. Zo is er een Proefbox, een 3 maanden Verse visbox en een cadeau Versevis cadeaubox


Remco en Lisa hebben samen het bedrijf Verse Visbox opgericht. Ze komen beide uit een vissersdorp en zijn dit bedrijf gestart om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van echte verse vis. Het is namelijk zo dat veel vishandelaren, supermarkten en restaurants gebruik maken van vis die bewerkt is met e-nummers, antibiotica's en conserveringsmiddelen. Daarnaast is er op vis weinig controle vanuit de overheid, waardoor groothandels en bedrijven zelf kunnen kiezen wat de houdbaarheidsdatum is en op welke manier het verwerkt moet worden.
Om die reden ontwikkelden zij de Versevisbox. Dit is verse vis, opgevist door onze eigen Nederlandse vissersmannen en vervolgens gefileerd, gevacumeerd en ingevroren op de visafslag van Den Oever. Vanaf hier wordt het vervolgens zo snel mogelijk verzonden naar de klanten zodat zij de vis kunnen klaarmaken met authentieke recepten en kruiden.

Ze zijn pas net een paar maanden begonnen met dit concept.


Hun vis is vers van de afslag, van hoogwaardige kwaliteit, met liefde voor vis en heel erg gezond!

Ze hebben er met CleanEatingNow een grote fan bij!