Uzuma.

www.uzuma.nlWauw wat een grote doos...

De deurbel gaat. Gehaast doe ik open. Er staat een bananenbrood in de oven, wat er eigenlijk al tien minuten geleden uit had gemoeten. Voor mij verschijnt een enorme grote doos. Ik herken het logo direct. Enkele dagen geleden was ik benaderd door Uzuma of ik een Green Juice Programma wilde testen. 'Natuurlijk', had ik enthousiast gereageerd. 'Dat sluit namelijk erg mooi aan bij mijn Clean Eating Lifestyle'.

Achter de doos vandaan verschijnt een blij gezicht. De lach van onze vriendelijke postbezorger.
'Ja hoor, weer een groot pakket voor u, mevrouw!', glimlachend blijft hij voor me staan. Een nieuwsgierige blik, kijkt mij afwachtend aan. Het liefst zou hij er persoonlijk op toezien hoe ik de grote zware veelbelovende doos in zijn bijzijn uitpak.

Ik bedank hem, neem de doos over en loop er mee naar binnen.
De teleurstelling achter mij is voelbaar. Maar deze prooi zou ik eigenhandig verorberen.


Mooi ontworpen flesjes
Ik zet de oven uit en plaats de doos op tafel en open hem voorzichtig. De prachtige gekleurde flesjes fonkelen mij tegemoet. Opgewonden bekijk ik stuk voor stuk de mooie verschillende smaken.  De flesjes zien er erg verleidelijk uit, ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. 

De Green Juices Programma's van Uzuma
Op dit moment biedt Uzuma vier verschillende en unieke green juice programma's aan; deze zijn voor snel en gezond afvallenop gewicht blijven, een fitte en gezonde levensstijl en een detox kuur. Alle Uzuma Green Juice programma's zijn specifiek op maat gemaakt om aan de verschillende behoeften en doelen van het moderne leven te voldoen. 

De Uzuma Missie
Het lichaam werkt als een goed geoliede machine, maar ook een perfect lopende machine moet periodiek verzorgd en onderhouden worden. We leiden allemaal een druk bestaan en soms besteden we te weinig tijd aan ons lichaam en aan onze voeding. Via de slow juices probeert Uzuma op een gemakkelijke manier essentiële voeding te leveren waar het lichaam behoefte aan heeft om in topconditie te blijven. Allemaal in een snelle, eenvoudige en smakelijke verpakking, wat inhoudt dat er geen excuus meer is om je gezondheid te negeren, ongeacht je doelen of levensstijl. De sappen zijn zo voedzaam, dat het drinken van een flesje van 240 ml gelijk staat aan het eten van meer dan 1 KILO groente en fruit! 

100% Rauw. 100% Voordeel
Door uitgebreid onderzoek en met veel vallen en opstaan, is Uzuma er in geslaagd een techniek te ontwikkelen waarmee ze langzaam en koud kunnen persen. Door deze techniek garanderen ze dat ze het maximale aantal voedingsstoffen uit onze groenten en fruit kunnen halen. Bij de productie is er geen sprake van verspilling, koken, pasteurisatie met hitte, draaiende messen, toevoegingen en conserveringsmiddelen.  Dus 100% rauw, vers, langzaam koud geperst sap, tot de rand gevuld met puur natuur en een zuivere smaak.

Wat is Uzuma slow juice?
Slow juice, ook wel koudgeperst sap genoemd, is het resultaat van geperst groente en fruit, zonder dat er hitte of pasteurisatie aan te pas komt. Bij Uzuma gebruiken we de beste, verse ingrediënten om een aantal van de meest voedzame en smakelijke sappen te persen en te mengen. Het resultaat is 100% vers, 100% rauw en 100% gezond sap.

Wat is het verschil tussen Uzuma slow juice en sap uit de supermarkt?

Er zijn een aantal fundamentele verschillen tussen de sap van Uzuma en het sap dat je koopt in de supermarkt. In tegenstelling tot Uzuma slow juice is het sap in je supermarkt niet gemaakt met jouw gezondheid in gedachte. Het is geproduceerd om zo kosteneffectief mogelijk, eenvoudig te transporteren en lang houdbaar te zijn. De processen die hierbij betrokken zijn, namelijk extractie met draaiende messen, hitte-pasteurisatie, lange opslagtijden en de toevoeging van extra suikers, conserveringsmiddelen en additieven, zullen allemaal de natuurlijke en heilzame voedingsstoffen en het enzymen gehalte van het sap verminderen en vernietigen.

De productie van Uzuma slow juice, draait rond het basisprincipe om gezond en voedzaam sap te produceren. Daarom maken zij geen gebruik van de hierboven genoemde productietechnieken. Wat je van Uzuma krijgt is puur, vers, rauw en onbewerkt sap, vers geperst en geleverd aan je deur. Deze sap is zo voedzaam, dat een 240 ml fles de voedingswaarde bevat van meer dan 1 kilo verse groenten en fruit. 

Vers geleverd
De slow juices worden onmiddellijk gebotteld en vrijwel meteen verzonden. Om te verzekeren dat de sappen vers en gebruiksklaar arriveren, is er tevens een speciale verpakking ontworpen, waarin EPS schuim met koude gelpacks worden gecombineerd die een veilig en gekoeld transport garanderen. Direct na levering en na het bewonderen van de enorm grote doos en mooi gekleurde flesjes, heb ik mijn koelkast ermee gevuld.

Hoe werkt het?

De volgende dag ben ik direct aan de slag gegaan. Iedere dag neem je vier flesjes. Er wordt een prachtig schema meegeleverd, waarop precies staat hoe het werkt en wanneer je wat neemt. Je kunt zelfs de Uzuma app downloaden voor allerhande tips en instructies.

De smaken zijn zeer uiteenlopend en allemaal even smaakvol. Deze sappen zijn echt en puur en super gezond.
Ik had gekozen voor het Steady programma, omdat je daarnaast wel gewoon gezond kunt blijven eten.
Het STEADY programma werkt door het combineren van een hoge voedingswaarde met een gezonde en gebalanceerde calorie-inname. Hiermee wordt verzekerd dat het lichaam de calorieën krijgt die het nodig heeft om op gewicht te blijven.

Het idee achter het STEADY programma is het opbouwen van een rijke, maar caloriearme, gebalanceerde voeding. Wanneer dit wordt gecombineerd met dagelijkse, gezonde maaltijden, wordt het lichaam voorzien van alle bouwstenen die het nodig heeft om op gewicht te blijven en algemene gezondheid en welzijn te stimuleren. Dit is mogelijk door de 100% rauwe, verse aard van onze sappen. 

Ik ben zeer enthousiast over de mooie zorgvuldige bereidde sappen en programma's. Een oprecht, integer en puur product met liefde bereid. En dat proef je echt. Verder niet onbelangrijk, maar wel mooi meegenomen: ik raakte 2 kilo kwijt.

Het mooiste nieuws is dat ik een pakket mag weggeven! Is dat niet cool?

Kijk snel op de Facebookpagina van CleanEatingNow hoe je kans kunt maken...