Tefal: Multicook & GrainsDe Multicook & Grains rijst- en multicooker van Tefal: ervaar de exclusieve technologie voor gezonder en voedzamer koken.

Onlangs ontving ik een prachtige Multicook (ter waarde van 199,- euro) van Tefal. Wauw wat een prachtig en super handig apparaat. Zeker als je van een gezond eten en koken houdt, mag dit apparaat niet op jouw aanrecht ontbreken.

De mogelijkheden van dit apparaat zijn oneindig en ik heb nog niet eens de helft geprobeerd. Maar dat ga ik zeker doen...


De Multicook & Grains rijst- en multicooker is dé innovatie voor de bereiding van heerlijke rijst, granen en heel veel meer. Dankzij de gepatenteerde technologie garandeert deze multicooker een gezondere en meer voedzame bereiding van rijst en granen.

De Multicook & Grains biedt de mogelijkheid de ingrediënten in verschillende texturen te bereiden, zodat deze altijd aan je voorkeur voldoen. Met meer dan 80 veelzijdige bereidingsprogramma's biedt deze rijst- en multicooker dagelijks een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Voor nog meer gemak kun je in de ‘Mijn Recepten-modus’ vijf favoriete recepten opslaan.

Het apparaat heeft veel handige functies: snel weken, gelijkmatig verwarmen, automatisch warm houden en uitgestelde start tot 24 uur. Om het geheel compleet te maken wordt de Multicook & Grains geleverd met een accessoireset en receptenboek.


Gezonde gerechten bereiden

Dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie van de Multicook & Grains is het mogelijk om ingrediënten te bereiden met meer behoud van vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Zo bereid je bijvoorbeeld bruine rijst met +135% Vitamine B1* en linzen met +50% ijzer*, +60% kalium* en +64% vitamine B1* 
* Met Multicook & Grains t.o.v. traditionele bereiding in Tefal sauspan.

 

Gerechten naar eigen smaak bereiden

Met deze rijst- en multicooker kun je de rijst en andere granen in verschillende texturen bereiden. Er zijn vier verschillende kookopties, waarmee je alles naar eigen smaak kunt instellen. Zo bereid je de ene dag granen op de ‘Nutri+ stand’ waarbij deze meer voedingswaarden behouden en een ‘al dente’ textuur krijgen. Een andere dag kun je kiezen voor ‘quick’, ‘normal’ of ‘soft’.

 

Veelzijdig met meer dan 80 kookprogramma’s

Met meer dan 80 veelzijdige bereidingsprogramma's biedt deze rijst- en multicooker een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, zodat je dagelijks een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. In de Multicook & Grains kun je een grote diversiteit aan granen, zoals witte- en bruine rijst, kikkererwten, quinoa en linzen bereiden. Daarbij heeft het apparaat ook functies voor bakken, braden, stomen en zélfs slowcooken.

 

Met het grootste gemak

Deze rijst- en multicooker heeft een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en begeleidt je stap voor stap in het bereiden van het geselecteerde gerecht. Voor nog meer gemak kun je in de ‘Mijn Recepten-modus’ vijf favoriete recepten opslaan. Het apparaat heeft veel handige functies: snel weken, gelijkmatig verwarmen, automatisch warmhouden en uitgestelde start tot 24 uur.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

In het bijgeleverde receptenboek, ontwikkeld door de Franse 3-sterrenkok Régis Marcon, vind je volop inspiratie voor de lekkerste maaltijden. De Multicook & Grains heeft een vaatwasmachinebestendige keramische 2 mm binnenschaal en wordt geleverd met een lepel voor korrels, maatbekers, een weekmandje en een stoommandje. 

En hoe bijzonder is het dat ik dit apparaat mag weggeven? Kijk snel bij de winactie... 

Kun je niet wachten tot de uitslag van de winactie?
Bestel dan via de link (in de linkerfoto) om het apparaat te bestellen...