Nakd: de naakte waarheid.
Vier jaar geleden begon ik met gezond te eten. De supermarkten waren daar destijds niet voldoende op ingericht. Veel merken claimden gezond te zijn, maar bleken als je de achterkant bekeek toch heel veel toevoegingen te bevatten. Ik was natuurlijk meer dan blij toen ik NAKD in de schappen aantrof. Dadels, walnoten, THAT’S IT! 

Ik kon het haast niet geloven. Maar het bleek echt waar. Sindsdien ben ik Hooked: de naakte waarheid. Clean. Ik houd er van. Elke week haal ik twee pakjes met 4 repen. Iedere keer een andere smaak. Elke dag gaat er één mee op reis, waar ik ook heen ga. Nakd reist mee. Onlangs werd ik benaderd door Nakd met de vraag of ik hun reepjes eens wilde testen. Testen? Testen? Ik ben jullie grootste fan… 

Ze zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens fantastisch verrukkelijk. THAT’S IT!

 

Voedzaam:

De Nakd repen zijn perfect als je op zoek bent naar een voedzame energierijke snack zonder je druk te hoeven maken dat je er van aankomt. Een reep bevat net zoveel koolhydraten als een banaan, daarnaast zijn er eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen in overvloed.

 

Weinig Calorieën:

Wil je wat gewicht kwijt en vraag je jezelf af welke producten van Nakd het minst calorierijk zijn? Dan ben je op zoek naar de Oatie repen, ze bevatten zeer weinig calorieën! Ben je klaar met het eten van een appel als snack en je hebt geen glutenallergie, ontneem dan jezelf niet onze kleine lekkernijen. Trakteer jezelf op slechts 100 calorieën. Is het leven niet mooi?

 

Vitaminen:

Wist je dat deze producten zijn verpakt met essentiële vitaminen en mineralen, die goed zijn voor ons lichaam? Omdat de repen rauw zijn kunnen ze helpen bij de instandhouding van magnesium, ijzer, kalium, calcium, fosfor, vitamine B ...


Echt gezond:

Heb je wel eens gekeken naar de achterkant van een verpakking van een energiereep om te zien welke ingrediënten in de reep zitten? Te vaak bevatten deze repen meer mysterieuze (en onleesbare) ingrediënten dan natuurlijke ingrediënten. Nakd heeft niets te verbergen en is er trots op dat ze duidelijk alle ingrediënten vermelden op de verpakkingen. Geen kleurstoffen of additieven, conserveringsmiddelen, palmolie, toegevoegde suikers, genetisch gemodificeerde, of dierlijke producten. Nee, nee, niets van dat alles, alleen maar puur natuur dat je fit en gezond houdt. Omdat je gezond en evenwichtig eet zal je lichaam gaan stralen en je dankbaar zijn.

 

Ik heb alle smaken geprobeerd, en eigenlijk is er geen één reep bij die ik niet lekker vind. Elke smaak, elke vorm is goed voor onderweg, als tussendoortje, als toetjes of als garnering bij een gezond ontbijt. De reepjes vullen goed, smaken heerlijk en passen in je broekzak.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super blij ben dat deze reepjes er zijn...
Ze maken mijn leven echt makkelijker...: NAKD IS GEZOND, EERLIJK EN WAANZINNIG LEKKER!