Clean Meals.

www.cleanmeals.nlVorige week hadden Renée Vervoorn (mede-oprichter van Clean Meals) en ik een bijzonder contact over onze samenwerking. Mijn lifestyle en de opvattingen van Clean Meals sluiten namelijk nauw op elkaar aan.

Cleanmeals verzorgt prachtige gezonde en onbewerkte maaltijden, thuis of op het werk, op basis van de Lifestyle Clean Eating. Ze bezorgen deze heerlijke ready-made maaltijden in optimale samenstelling qua voedingswaarden. Zeer hoog in eiwitten, laag in vetten en daarbij een laag caloriegehalte.

Ideaal voor sporters en iedereen die bewust met lijf en gezondheid om wil gaan.


'Goedemorgen, mevrouw!'

Een zaterdagmorgen, het prille zonnetje scheen de woning binnen en verlichtte de ruimte met een prachtig strijklicht.
De kinderen speelden met Lego, de poppetjes werden verdeeld en het kasteel veelvuldig aangevallen. Er klonken veel oeh's en ah's.
Ondertussen was ik in de keuken druk met het bakken van gezonde chocolade muffins, toen tussen de openslaande ramen het vrolijke gezicht van onze postbode verscheen.

'Goedemorgen, mevrouw! Ik heb weer een pakketje voor u'. 
Door alle pakketjes die bij ons bezorgd worden, voelt onze vaste bezorger zich inmiddels kind aan huis.
'Er staat nog een bezorger aan de voordeur, die weet natuurlijk niet waar hij moet zijn', gaat de bezorger triomfantelijk verder.
Ik kon een klein lachje niet onderdrukken. Op de achtergrond vallen mijn mannetjes elkaar ondertussen aan. En dubbel besef dat ik gevangen zit tussen een hoop testosteron. Toen ik de bezorger liet weten, dat ook niet iedereen welkom was via de achtertuin, verdween hij met een tevreden glimlach op zijn mond.Blij als een kind..

Ik opende de prachtig vormgegeven 'Clean Meals' tas en bekeek de mooi en smaakvol verpakte maaltijden vol bewondering. Dit belooft wat. Ik zette de maaltijden in de koelkast, zodat ik ze 's avonds in alle rust kon gaan proberen.


Wat zijn Clean Meals?
Clean Meals gaat terug naar de basis van het voedsel.
Deze meals zijn 'Clean' en bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals e-nummers, conserveringsmiddelen en dergelijke. Daarnaast laat Clean Meals het eten het liefst zo puur mogelijk en voegen ze geen vette sauzen, marinades en suikers toe.
Clean Meals zijn de ideale maaltijden voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt.
Door de sous-vide bereidingswijze blijven alle goede voedingsstoffen bewaard en zijn de maaltijden lang houdbaar.Duurzame maaltijden

Alle Clean Meals worden op een verantwoorde manier geproduceerd, daarom gebruikt Clean Meals uitsluitend eerlijk scharrelvlees uit Nederland. Daarnaast zit er geen antibiotica in het voer dat onze dieren eten.

Clean Meals levert thuis of op het werk
Bestel waar en wanneer je wilt. Clean Meals bezorgt –gekoeld- door heel Nederland op woensdagen van 8:00 tot 22:00 uur en zaterdagen van 8:00 tot 14:00 uur.


CleanEatingNow mocht diverse maaltijden testen:
Clean Meals Lite Fish:
- 180 gram Kabeljauwfilet
- 220 gram Ratatouille


Een heerlijke, eerlijke en gezonde maaltijd. Rijk van smaak.
De vis is zacht, mals en vers. De groenten zijn licht knapperig.

 


Clean Meals Salmon:
- 150 gram verse zalm
- 150 gram brocccoli / wortelmix

- 100 gram zilver vlietrijst

Een uitgebalanceerde maaltijd, vol en puur van smaak. Stevige groenten en smaakvolle rijst.
De vis mooi gaar en smaakt alsof hij zojuist gevangen is. 
Scrambled Eggs & Veggies

Een met groenten gevulde omelet. Rijk van smaak door de diverse groeten die zijn gebruikt.
Hij smaakt alsof hij zo uit de pan komt.


Clean Veggie Chicken Soup

Deze smaakvolle soep mag ik nog proberen. Testverslag volgt nog.

 Wat mij in het algemeen opviel, is dat ik het ongelofelijk bijzonder is dat deze maaltijden zo rijk, smaakvol en vers zijn voor kant-en-klaar maaltijden. De maaltijden zijn ook niet te zout of te vet, maar juist heel uitgebalanceerd.

Ik heb oprecht genoten van deze mooie gerechten.
De maaltijden bevatten geen conserveringsmiddelen, geen schadelijke e-nummers kunstmatige toevoegingen. De maaltijden zijn vacuüm verpakt, in 3 minuten opgewarmd en wel 14 dagen te bewaren in de koelkast.

Gezond eten en leven is geen onmogelijke opgave. Tijd is al helemaal geen excuus meer. Zeker niet met deze fantastische service.
Deze overheerlijke gezonde maaltijden zijn slechts een klik met de muis van je vandaan.

En het belangrijkste dat de maaltijden zijn geboren uit passie voor gezond eten en dat proef je.
Clean Meals wil net als ik deze passie delen en toegankelijk maken. Gezond eten hoeft echt niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn.