Boho Tiffin.

FASHION FOR FOOD

De tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd, ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in British India.

De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van heerlijk, verse huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 75.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4000 Dabbawalla’s, tiffin koeriers.

Bij Boho Tiffin stel je je eigen bohemian lunchbox samen! Je kiest jouw favoriete printje uit de verschillende designs. Hierna kun je jouw Boho-Tiffin set helemaal compleet maken, want je kiest je eigen unieke handgemaakte kleur Hanger van restleer en je kiest een kleurrijke eco-friendly Netbag om jouw lunchtrommel in mee te nemen. 

De Boho-Tiffin is de állertofste, hipste en mooiste lunchbox en is geschikt voor al jouw gezonde salades, tussendoortjes, fruit, ontbijt, kwark of voor je avondmaaltijd, het kan allemaal!

Jouw Boho-Tiffin bestaat uit 2 (Salad) of 3 stapelbare bakjes. Hij is gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal) dit heeft als voordeel dat er geen nare luchtjes in zullen achterblijven en dat het RVS niet verkleurt. Ook is hij BPA vrij.

CleanEatingNow heeft de Boho Tiffin getest en is super enthousiast. Niet alleen het uiterlijk is zeer aantrekkelijk, maar ook het handzame formaat, de handige netbag en de rvs binnenkant zijn geweldig.


Briljante lunchbox om verschillende gerechten of snack, in aparte boxen maar toch in één hand mee te nemen.
Een lunchbox waar je heel graag mee gezien wilt worden.... Sterker nog, dat is eigenlijk een Must...

Onlangs werd ik benaderd door Boho Tiffin voor een mooie samenwerking. Ze stuurden mij een prachtige exemplaar toe. Met CleanEatingNow sta ik voor een praktische en haalbare gezonde Lifestyle en daar past deze super coole lunchbox fantastisch bij. Een echte aanrader dus...

Het goede nieuws is dat ik ook zo een super hippe lunchbox mag weggeven. 

Wil je kans maken op deze vette box? Kijk dan snel bij de winactie...