BIOdisposables.

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Dennis Out (met meer dan 25 jaar ervaring als kok) van BIOdisposables of ik een mooie winactie wilde uitzetten.

Kort daarna ontving ik een mooie gevulde doos met prachtig hip en duurzaam wegwerpservies en bestek. Natuurlijk wilde ik wel een samenwerking aangaan, want CleanEatingNow staat erg voor duurzaamheid.
En is dit niet een fantastisch, maar ook super mooi product?

BIOdisposables maakt wegwerpservies van palmblad, karton, papier, boomblad, aardappelen, suikerriet, bamboe, en tarwe. Ze zoeken voortdurend naar nieuwe initiatieven en concepten op het gebied van biologisch afbreekbare disposables.

In een markt waar veel nieuwe duurzame innovaties zijn zoeken zede beste en meest creatieve producten voor hun klanten. Ze willen namelijk graag bijdragen aan een wereld met minder plastic. Ze hebben wegwerpservies voor alle gelegenheden voor feesten, en partijen, diners, barbeques, geboortes, amuses, kinderfeestjes, lunches, oosters eten, tapas, picknicks en soep.

Een prachtig initiatief. Niet alleen omdat we ons allemaal wel eens schuldig maken aan het kopen en gebruik maken van wegwerpservies, kunnen we het beter op deze manier doen: beter voor het milieu en ook nog eens heel mooi van uiterlijk.

Ik heb de box gevuld met schalen, kommen en borden direct uitgeprobeerd op het verjaardagsfeest van mijn man, en ontving heel veel complimenten over het wegwerpservies.


En eerlijk gezegd was ik er zelf ook zo van gecharmeerd, dat ik een aantal exemplaren zonder er bij na te denken in de vaatwasmachine had gedaan.
Tja dat kun je beter niet doen, want het lag verpulverd op de bodem van de vaatwasmachine. Wel direct het bewijs dat het echt afbreekbaar is.

Neem vooral eens een kijkje op hun mooie site... 

BIOdisposables