Reacties.


CleanEatingNow.nl staat altijd open voor reacties, verbeteringen, opmerkingen, recepten, tips, weetjes, aanvullingen, samenwerkingsverbanden, maar natuurlijk ook voor complimenten!


Gastenboek

Lieselot van der Zouwen
20-02-17 21:49:58
Ik wild je even complimenteren. Ik volg je een tijdje en ik ken geen andere methode of aanpak die zo makkelijk, handig maar vooral motiverend en laagdrempelig is. Daarnaast is het fijn, voor visueel ingestelde mensen als ik, dat alles samengaat met mooie plaatjes. Ik vind het fijn je dat even te vertellen! ?
Karin Minderhoud
05-02-17 07:54:56
  • springt een gat in de lucht!!! Wat ben ik blij dat ik jouw blog heb gevonden Dieuwke*!

Ik ga het anders doen.....dan maar dubbel koken...43 jaar en zo'n kilo of 15-20 teveel meezeulend weet ik dat schoon, onbewerkt en met zo min mogelijk suiker en lactose voor mij het best werkt. Helaas denkt de man in dit huis daar voor zichzelf heel anders over. Die bidt niet voor pompoenrisotto of curry van zoete aardappel en bloemkool, en ook zoon (13) en dochter (7) zijn geen culinaire avonturiers. Zij kiezen voor spaghetti bolognese, slavinken, stamppot enz...Dubbel koken dus, en dan mag iedereen kiezen waar hij/zij zin in heeft.

En dan op zoek naar inspiratie....de fitgirls vliegen me om te oren! Respect voor wat zij allemaal bereiken, maar hoewel ik veel kan met de recepten kan ik me niet zo goed identificeren met meiden van 20 met vriend en baan, zonder kinderen. Mijn leven heeft man, kinderen, hypotheek, ouder wordende ouders, studie en ik ben er zielsgelukkig mee. Op dat beeld in de spiegel na. Ik houd van bewegen, maar zie me echt niet 4-5 keer per week aan de gewichten hangen in de sportschool. Oefeningen thuis, wandelen, op de fiets naar mijn werk, paar keer in de week zwemmen en een keer yoga vind ik dan weer helemaal prima.En toen ontdekte ik dus jou blog.

(Heel) lang verhaal kort....wat een herkenning, wat een berg inspiratie! Ik ga je volgen als steun in mijn proces naar een gezonder lijf. Voor nu alvast dank!
Naomi Bakker
02-01-17 11:31:06
Hoi,
Wat zijn 'natuurlijke kazen'?
Welke kaas wel en welke niet?
Jolanda Litsenburg
08-03-16 12:04:58
Hoi Dieuwke hoe maak ik 1 liter bouillon voor de groentensoep, van jou recept? Groetjes Jolanda
Dieuwke Tijsen
17-02-16 13:20:03
Ha Jolanda, je kunt best koffie drinken, maar liever niet met te veel melk / schuim. Houd je ook van gewone koffie? Of misschien met een wolkje sojamelk / amandelmelk. En anders drink je er gewoon 1 en let je wat strenger op andere vlakken. Kun je hier wat mee? Groetjes Dieuwke
Tonen: 5  10