Belonen.

De V-Lifestyle staat voor heerlijk gezond eten en een positieve instelling. Het leven kan iedere dag weer een feestje zijn. Als je dat wilt en als je daar voor gaat. Gezond eten en eventueel wat kilo's kwijt raken is geen straf. Alhoewel ik dat jarenlang wel heb gedacht. Totdat ik op de leefstijl Clean Eating stuitte. Deze lifestyle heb ik mij eigen gemaakt en verfijnd tot de V-Lifestyle en viel daarmee 55 kilo af. 

De V-Lifestyle is een lifestyle waarbij je zoveel mogelijk onbewerkt voedsel eet en de snelle koolhydraten inruilt voor de trage. Bovendien eet je 5 á 6 maaltijden per dag. Omdat je geen calorieën hoeft bij te houden, geen punten hoeft te tellen en op gezonde wijze heerlijk kunt blijven snoepen, is deze lifestyle heel goed en een levenlang vol te houden. Doordat het blijvend is, ga je niet jo-jo'en en kun je blijven genieten van lekker eten. 

De V-Lifestyle is goed te combineren met een drukke baan, een groot gezin en een rijk sociaal leven. Sterker nog, dankzij deze lifestyle krijg je meer energie en kun je al die elementen juist makkelijker combineren en meer uit het leven halen. Na het eten dut je niet meer in op de bank, maar heb je energie genoeg om mooie dingen te ondernemen.

Het leven vieren is een belangrijk speerpunt van CleanEatingNow. Je leeft tenslotte maar één keer. En bij het leven vieren, hoort ook belonen. Jezelf en anderen belonen voor gehaalde doelen of prestaties. Dat is ook het leven vieren. Als je daar goede afspraken met jezelf over maakt, voorkom je dat je jezelf beloont met een zak drop of een stuk taart. Maar dat je weloverwogen kiest.

De vraag is dus: waar wordt jij blij van? Wat vind jij de ultieme beloning?
Voor mij is dat kleding, schoenen, een dagje weg, of leuke spullen voor het huis.

Toen ik 55 kilo afviel, had ik bij iedere maat nieuwe kleding nodig. Daarmee was mijn beloning direct heel duidelijk. Bij iedere 5 tot 10 kilo die ik kwijtraakt beloonde ik mijzelf met een nieuwe garderobe. Dat ging van maat XXXL, naar XXL, naar XL, naar L en naar M. Iedere keer werd een grote doos met kleding bezorgd en werd de huiskamer omgetoverd tot catwalk, met mijn drie zonen en man als publiek. 

Natuurlijk is het te gek om steeds nieuwe kleding te mogen kopen, maar dat de kleding ook steeds pastte was nog een grotere beloning. Dat maakte me gewoon heel erg blij. 

Ook kocht ik nieuwe schoenen voor mezelf, omdat mijn voeten na mijn zwangerschappen, en het toegenomen gewicht, ook echt een maat groter waren geworden en met het verdwijnen van kilo's ook weer terugkeerden naar mijn huidige maat.Goede schoenen zijn belangrijk. Ze dragen bij aan je stemming, je gevoel van eigenwaarde. Ze zetten je steviger op de wereld. Schoenen maken je langer, zakelijker, eleganter, verfijnder, of juist stoerder. Ze maken het verschil in iedere situatie. Ook schoenen kunnen dus een prachtige beloning zijn.

Het maakt in feite niet uit wat de beloning is. Als je maar echt het gevoel hebt dat je daarmee je presentatie ten volle beloont. Kies voor iets wat bij jou past. En beloon jezelf vooral goed.
Je mag best trots op jezelf zijn.

Wil jij jezelf ook met deze supermooie laarsjes verwennen? Klik hier


Schoenen op foto: Sacha